• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Flyreiser Oslo Singapore

Bestill rimelige flyreiser med Lufthansa i dag

Lufthansa

fra 5.381 kr*

Internasjonale flyreiser

Informasjon om Singapore

Oslo Singapore - billige flyreiser fra Oslo til Singapore. Bestill nå!

Bestill nå billige flyreiser fra Oslo til Singapore. Oppdag våre gunstige priser på flyreiser fra Oslo til Singapore. Den minste staten i Sydøstasia har mange attraksjoner og severdigheter, bl.a. Raffles Hotel med sin berømte Long Bar. Hvis meldingene fra turister er sanne, så er det der den berømte Singapore Sling-cocktailen ble oppfunnet. Andre attraktive severdigheter inkluderer det koloniale distriktet med Fort Channing og Little India. Når det kommer til byliv anbefaler de fleste reiseguider Mohamed Sultan Road eller Holland Village. Singapores mange parker er blant de meste spektakulære severdighete i denne byen. Jurong Bird Park, som har over 600 forskjellige fuglearter, er bare en av disse. Benytt deg av våre fantastiske tilbud og bestill din flyreise fra Oslo til Singapore i dag. Utenom turer til Singapore, flyr Lufthansa til mange steder over hele verden. Opplev eksotiske destinasjoner, bestill en storby-weekend og få med deg spennende kulturelle begivenheter og shopping, eller besøk venner og familie hjemme. Uansett hvor du vil reise, Lufthansa tar deg dit.

Vær in Singapore

 • Vær I dag
  I dag
  29°C
  /
  27°C
 • Søndag
  Vær Søndag
  30°C
  /
  26°C
 • Mandag
  Vær Mandag
  31°C
  /
  26°C
 • Tirsdag
  Vær Tirsdag
  30°C
  /
  26°C

Flere internasjonale flyreiser

Selv om du ikke planlegger en tur til Singapore, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Opplev den nye dimensjonen av å fly nær Lufthansa flaggskip A380. Imponerende på alle måter.

Bestille flybillett til Singapore med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Singapore billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.

* Economy Class returreisene inkludert skatter, avgifter og gebyrer. Antall passasjerer og datoer kan endres på neste side ved å bruke "endre" funksjonalitet på toppen. Alle viste priser er tur-retur per passasjer og inkluderer skatter og avgifter. Som alle data er oppdatert basert på en daglig frekvens, kan det skje at den vist fare avviker fra de tilgjengelige fares på tidspunktet for bestilling forespørsel basert på de tilgjengelige seter og takster. Ekstra bagasje avgifter kan påløpe.