• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Flyreiser Oslo San Francisco

Bestill rimelige flyreiser med Lufthansa i dag

Lufthansa

fra 3.763 kr*

Internasjonale flyreiser

Informasjon om San Francisco

Flyreise Oslo San Francisco - billige flyreiser fra Oslo til San Francisco. Bestill nå!

Oppdag våre gunstige priser på flyreiser fra Oslo til San Francisco. For de fleste turister vil det første de tenker på når de hører San Fransisco være byens emblem, the Golden Gate Bridge. Men San Francisco har mange andre attraksjoner å tilby; turister og de lokale er like begeistret for Lombard Street, den tidligere fengselsøya Alcatraz, det autentiske Fisherman's Wharf-distriktet og andre severdigheter. Denne Californiske byen er en samling av mange kulturer som representeres ikke bare ved folkets åpne mentalitet, men også av den varierte matkulturen. Det er mye å oppleve i San Francisco! Benytt deg av våre fantastiske tilbud og bestill din flyreise fra Oslo til San Francisco i dag. Utenom turer til San Francisco, flyr Lufthansa til mange steder over hele verden. Opplev eksotiske destinasjoner, bestill en storby-weekend og få med deg spennende kulturelle begivenheter og shopping, eller besøk venner og familie hjemme. Uansett hvor du vil reise, Lufthansa tar deg dit.

Vær in San Francisco

 • Vær I dag
  I dag
  19°C
  /
  13°C
 • Tirsdag
  Vær Tirsdag
  21°C
  /
  15°C
 • Onsdag
  Vær Onsdag
  23°C
  /
  15°C
 • Torsdag
  Vær Torsdag
  20°C
  /
  15°C

Flere internasjonale flyreiser

Selv om du ikke planlegger en tur til San Francisco, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Opplev den nye dimensjonen av å fly nær Lufthansa flaggskip A380. Imponerende på alle måter.

Bestille flybillett til San Francisco med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til San Francisco billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.

* Economy Class returreisene inkludert skatter, avgifter og gebyrer. Antall passasjerer og datoer kan endres på neste side ved å bruke "endre" funksjonalitet på toppen. Alle viste priser er tur-retur per passasjer og inkluderer skatter og avgifter. Som alle data er oppdatert basert på en daglig frekvens, kan det skje at den vist fare avviker fra de tilgjengelige fares på tidspunktet for bestilling forespørsel basert på de tilgjengelige seter og takster. Ekstra bagasje avgifter kan påløpe.