Triptype
 • Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Flyreiser Oslo Miami

Bestill rimelige flyreiser med Lufthansa i dag

Lufthansa

fra 3.435 NOK*

Internasjonale flyreiser

Informasjon om Miami

Fly Oslo Miami (OSL - MIA) - billige flyreiser fra Oslo til Miami. Bestill nå!

Fly Oslo Miami (OSL - MIA) - oppdag våre gunstige priser på flyreiser fra Oslo til Miami. Solrike strender! Det er det første som kommer i tankene når man snakker om denne floridianske byen. Reiseguider anbefaler også utflukter til destinasjoner slik som the Everglades eller Florida Keys. Art Deco-distriktet i Miami Beach er en severdighet i seg selv. Dyreelskere er anbefalt en tur til the Seaquarium på Virginia Key, hvor man kan se spekkhoggere, delfiner og sjøløver. Reiseguider oppfordrer besøkende til å ta en tur innom det Kubanske distriket i byen, Little Havana, som er berømt for sine kulturelle aktiviteter. Benytt deg av våre fantastiske tilbud og bestill din flyreise fra Oslo til Miami i dag. Utenom turer , flyr Lufthansa til mange steder over hele verden. Opplev eksotiske destinasjoner, bestill en storby-weekend og få med deg spennende kulturelle begivenheter og shopping, eller besøk venner og familie hjemme. Uansett hvor du vil reise, Lufthansa tar deg dit.

Vær in Miami

 • Vær I dag
  I dag
  28°C
  /
  24°C
 • Lørdag
  Vær Lørdag
  28°C
  /
  23°C
 • Søndag
  Vær Søndag
  28°C
  /
  22°C
 • Mandag
  Vær Mandag
  28°C
  /
  23°C

Flere internasjonale flyreiser

Selv om du ikke planlegger en tur til Miami, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Opplev den nye dimensjonen av å fly nær Lufthansa flaggskip A380. Imponerende på alle måter.

Fly fra Oslo (OSL) til Miami (MIA) med Lufthansa

Lufthansa har rimelige billetter fra Oslo (OSL) til Miami (MIA). Opplev Miamis fantastiske strender, arkitektoniske perler og pulserende storbyliv. Her er kjendisfaktoren høy, og de kjente butikkene ligger som perler på en snor i Lincoln Road Mall og langs Ocean Drive. Føl den høye pulsen på nattelivet før du opplever en fantastisk soloppgang på South Beach. Byen er også et fantastisk utgangpunkt for å oppleve alligatorer i Everglades nasjonalpark og besøke Key West.

* Economy Class returreisene inkludert skatter, avgifter og gebyrer. Antall passasjerer og datoer kan endres på neste side ved å bruke "endre" funksjonalitet på toppen. Alle viste priser er tur-retur per passasjer og inkluderer skatter og avgifter. Som alle data er oppdatert basert på en daglig frekvens, kan det skje at den vist fare avviker fra de tilgjengelige fares på tidspunktet for bestilling forespørsel basert på de tilgjengelige seter og takster. Ekstra bagasje avgifter kan påløpe.