• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Flyreise Oslo Venezia

Bestill rimelige flyreiser med Lufthansa i dag

Lufthansa

Informasjon om Venezia

Fly Oslo Venezia (OSL-VCE) - billige flyreiser fra Oslo til Venezia. Bestill nå!

Oppdag våre gunstige priser på flyreiser fra Oslo til Venezia. Ifølge reiseguider og turister kan det nesten ikke unnværes å besøke Piazza San Marco med sine dueflokker. Dogepalasset og Freedom Bridge er også høyt på listen over populære severdigheter. Det er ikke uten grunn at Venezia har vært en del av UNESCOs verdensarv siden 1987. Reiserapporter anbefaler en tur til øya Murano, som er kjent for glassblåsing. Men det er ikke bare disse tingene samt de elegante kanalene som trekker folk til Venezia – den utrolige italienske matkulturen og karnevalet er også noe å få med seg. Benytt deg av våre fantastiske tilbud og bestill din flyreise fra Oslo til Venezia i dag. Andre verdensomspennende reiser med Lufthansa Utenom turer til Venezia, flyr Lufthansa til mange steder over hele verden. Opplev eksotiske destinasjoner, bestill en storby-weekend og få med deg spennende kulturelle begivenheter og shopping, eller besøk venner og familie hjemme. Uansett hvor du vil reise, Lufthansa tar deg dit.

Vær in Venezia

 • Vær I dag
  I dag
  22°C
  /
  15°C
 • Torsdag
  Vær Torsdag
  21°C
  /
  15°C
 • Fredag
  Vær Fredag
  21°C
  /
  15°C
 • Lørdag
  Vær Lørdag
  22°C
  /
  16°C

Flere Europa flybilletter

Selv om du ikke planlegger en tur til Venezia, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Venezia med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Venezia billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.

* Economy Class returreisene inkludert skatter, avgifter og gebyrer. Antall passasjerer og datoer kan endres på neste side ved å bruke "endre" funksjonalitet på toppen. Alle viste priser er tur-retur per passasjer og inkluderer skatter og avgifter. Som alle data er oppdatert basert på en daglig frekvens, kan det skje at den vist fare avviker fra de tilgjengelige fares på tidspunktet for bestilling forespørsel basert på de tilgjengelige seter og takster. Ekstra bagasje avgifter kan påløpe.