• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Flyreise Oslo Malta

Bestill rimelige flyreiser med Lufthansa i dag

Lufthansa

fra 1.592 kr*

Internasjonale flyreiser

Informasjon om Malta

Flyreise Oslo Malta - billige flyreiser fra Oslo til Malta. Bestill nå!

Oppdag våre gunstige priser på flyreiser fra Oslo til Malta. Øya Malta ligger sør for Sicilia, og har blitt beskrevet av turister som et eneste stort friluftsmuseum – så det er liten sjanse for at du når å se alt øya har å by på i løpet av en ferie. Øya er perfekt for badeferier og vannsport da det er mange flotte strender. Hver by har sine egne unike severdigheter, og det anbefales å gå tur i det omkringliggende landskapet for å få en smak av Malta, spesielt ved å gå langs kysten av Gozo. Seiling er også en vidunderlig mulighet, for Malta har et imponerende utvalg av huler, flotte solnedganger og utsikter. Benytt deg av våre fantastiske tilbud og bestill din flyreise fra Oslo til Malta i dag. Utenom turer til Malta, flyr Lufthansa til mange steder over hele verden. Opplev eksotiske destinasjoner, bestill en storby-weekend og få med deg spennende kulturelle begivenheter og shopping, eller besøk venner og familie hjemme. Uansett hvor du vil reise, Lufthansa tar deg dit.

Vær in Malta

 • Vær I dag
  I dag
  25°C
  /
  20°C
 • Mandag
  Vær Mandag
  27°C
  /
  22°C
 • Tirsdag
  Vær Tirsdag
  26°C
  /
  20°C
 • Onsdag
  Vær Onsdag
  26°C
  /
  19°C

Flere Europa flybilletter

Selv om du ikke planlegger en tur til Malta, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Malta med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Malta billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.

* Economy Class returreisene inkludert skatter, avgifter og gebyrer. Antall passasjerer og datoer kan endres på neste side ved å bruke "endre" funksjonalitet på toppen. Alle viste priser er tur-retur per passasjer og inkluderer skatter og avgifter. Som alle data er oppdatert basert på en daglig frekvens, kan det skje at den vist fare avviker fra de tilgjengelige fares på tidspunktet for bestilling forespørsel basert på de tilgjengelige seter og takster. Ekstra bagasje avgifter kan påløpe.