Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Flyreise Oslo Madrid

Bestill rimelige flyreiser med Lufthansa i dag

Internasjonale flyreiser

Informasjon om Madrid

Fly Oslo Madrid (OSL - MAD) - billige flyreiser fra Oslo til Madrid.

Fly Oslo Madrid (OSL - MAD) - Bestill nå! Oppdag våre gunstige priser på flyreiser fra Oslo til Madrid. Mange reiseguider snakker om Madrids betydning som en eksepsjonell ferieby og roser byen som en av de største metropoler i Europa. Madrid tiltrekker seg flommer av turister hver år grunnet byens mange severdigheter. En unik attraksjon er Plaza Mayor, som ble laget på 1400-tallet som et torg. Reiseguider anbefaler et besøk til en av de mange konsertene som holdes her om sommeren. En annen severdighet er Museo del Prado, som inneholder en enestående samling av spanske og europeiske kunstverker. Voksmuseet er også populært å besøke, hvor det kan ses over 450 kjendiser i voksform. La deg fortrylles av Madrids sjarm! Benytt deg av våre fantastiske tilbud og bestill din flyreise fra Oslo til Madrid i dag.

Vær in Madrid

Flere Europa flybilletter

Selv om du ikke planlegger en tur til Madrid, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Bestille flybillett til Madrid med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Madrid billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.