Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Flyreise Oslo Lisboa

Bestill rimelige flyreiser med Lufthansa i dag

Internasjonale flyreiser

Informasjon om Lisboa

Fly Oslo Lisboa (OSL - LIS) - billige flyreiser fra Oslo til Lisboa.

Fly Oslo Lisboa (OSL - LIS) - Bestill nå! Oppdag våre gunstige priser på flyreiser fra Oslo til Lisboa. Mange reisende regner Portugals hovedstad som en attraktiv by i det sydlige Europa. Imponerende middelalderbygninger slik som Tårnet i Belém og Jerónimo-klosteret smykker byens utseende. Disse monumentene har til og med blitt erklært som en del av verdensarven av UNESCO. Andre severdigheter i byen inkluderer Sao Vicente de Fora-klosteret, og Castelo de Sao Jorge. Reiseguider snakker også ivrig om Parque Florestal, den største parken i Portugal, og byens fantastiske beliggenhet ved den atlantiske kysten. Museu Nacional de Arte Antiga er en av de viktiske kunstmuséer og vil utgjøre en passende avslutning på turen til Lisboa. Benytt deg av våre fantastiske tilbud og bestill din flyreise fra Oslo til Lisboa i dag.

Vær in Lisboa

Flere Europa flybilletter

Selv om du ikke planlegger en tur til Lisboa, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Bestille flybillett til Lisboa med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Lisboa billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.