Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Flyreise Oslo Firenze

Bestill rimelige flyreiser med Lufthansa i dag

Internasjonale flyreiser

Informasjon om Firenze

Flyreise Oslo Firenze - billige flyreiser fra Oslo til Firenze. Bestill nå!

Bestill nå billige flyreiser fra Oslo til Firenze. Oppdag våre gunstige priser på flyreiser fra Oslo til Firenze. Bella Italia! Hovedstaden av Toscana er ofte beskrevet som ""Italias Athen"" på grunn av byens kulturelle betydning og utmerkede severdigheter. I midten av denne pittoreske gamle byen er Piazza della Signoria, som i seg selv har mange severdigheter – blant annet Neptuns Vannfontene. Firenze hadde en enorm innvirking på renessansen. Det er denne tidsperioden, samt mange kreative kunstnere som Botticelli og Michelangelo, som har gjort Firenze til kunstens by. Opplev livligheten som er så typisk i Italia med en reise til Firenze! Benytt deg av våre fantastiske tilbud og bestill din flyreise fra Oslo til Firenze i dag. Utenom turer til Firenze, flyr Lufthansa til mange steder over hele verden. Opplev eksotiske destinasjoner, bestill en storby-weekend og få med deg spennende kulturelle begivenheter og shopping, eller besøk venner og familie hjemme. Uansett hvor du vil reise, Lufthansa tar deg dit.

Vær in Firenze

Flere Europa flybilletter

Selv om du ikke planlegger en tur til Firenze, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Fra Oslo (OSL) til vakre Firenze (FLR) med Lufthansa

Fantastiske Firenze er en perle i Toscana. Kos deg med god vin, mat, vakker kunst og fantastiske omgivelser. Gå i fotsporene til store kunstnere som Leonardo da Vinci, Botticelli og Michelangelo. Selve bykjernen er trang og fylt med nydelige hus, palasser, parker, små torg og fantastiske kirker. Ta en rusletur rundt i gatene og nyt de flotte historiske bygningene, museene, de eksklusive butikkene, kafeene og restaurantene. Bestill billetter til Firenze (FLR) hos Lufthansa i dag.