• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • The departure and arrival airports cannot be the same. Please correct your entry.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Flyreise Oslo Firenze

Bestill rimelige flyreiser med Lufthansa i dag

Lufthansa

Informasjon om Firenze

Flyreise Oslo Firenze - billige flyreiser fra Oslo til Firenze. Bestill nå!

Bestill nå billige flyreiser fra Oslo til Firenze. Oppdag våre gunstige priser på flyreiser fra Oslo til Firenze. Bella Italia! Hovedstaden av Toscana er ofte beskrevet som ""Italias Athen"" på grunn av byens kulturelle betydning og utmerkede severdigheter. I midten av denne pittoreske gamle byen er Piazza della Signoria, som i seg selv har mange severdigheter – blant annet Neptuns Vannfontene. Firenze hadde en enorm innvirking på renessansen. Det er denne tidsperioden, samt mange kreative kunstnere som Botticelli og Michelangelo, som har gjort Firenze til kunstens by. Opplev livligheten som er så typisk i Italia med en reise til Firenze! Benytt deg av våre fantastiske tilbud og bestill din flyreise fra Oslo til Firenze i dag. Utenom turer til Firenze, flyr Lufthansa til mange steder over hele verden. Opplev eksotiske destinasjoner, bestill en storby-weekend og få med deg spennende kulturelle begivenheter og shopping, eller besøk venner og familie hjemme. Uansett hvor du vil reise, Lufthansa tar deg dit.

Vær in Firenze

 • Vær I dag
  I dag
  29°C
  /
  13°C
 • Lørdag
  Vær Lørdag
  30°C
  /
  14°C
 • Søndag
  Vær Søndag
  22°C
  /
  16°C
 • Mandag
  Vær Mandag
  22°C
  /
  15°C

Flere Europa flybilletter

Selv om du ikke planlegger en tur til Firenze, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Fra Oslo (OSL) til vakre Firenze (FLR) med Lufthansa

Fantastiske Firenze er en perle i Toscana. Kos deg med god vin, mat, vakker kunst og fantastiske omgivelser. Gå i fotsporene til store kunstnere som Leonardo da Vinci, Botticelli og Michelangelo. Selve bykjernen er trang og fylt med nydelige hus, palasser, parker, små torg og fantastiske kirker. Ta en rusletur rundt i gatene og nyt de flotte historiske bygningene, museene, de eksklusive butikkene, kafeene og restaurantene. Bestill billetter til Firenze (FLR) hos Lufthansa i dag.

* Economy Class returreisene inkludert skatter, avgifter og gebyrer. Antall passasjerer og datoer kan endres på neste side ved å bruke "endre" funksjonalitet på toppen. Alle viste priser er tur-retur per passasjer og inkluderer skatter og avgifter. Som alle data er oppdatert basert på en daglig frekvens, kan det skje at den vist fare avviker fra de tilgjengelige fares på tidspunktet for bestilling forespørsel basert på de tilgjengelige seter og takster. Ekstra bagasje avgifter kan påløpe.