Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Flyreise Oslo Budapest

Bestill rimelige flyreiser med Lufthansa i dag

Internasjonale flyreiser

Informasjon om Budapest

Fly Oslo Budapest (OSL - BUD) - billige flyreiser fra Oslo til Budapest. Bestill nå!

Fly Oslo Budapest (OSL - BUD): oppdag våre gunstige priser på flyreiser fra Oslo til Budapest. Bestill nå! Hovedstaden i Ungarn har mange interessante steder på lur. Reiserapporter er spesielt ivrige i sin ros av Fisherman's Bastion og utsikten fra Gellert-høyden mot Citadella. En annen usedvanlig attraksjon er Frihetsstatuen. Reiserapporter anbefaler et besøk til en av de mange oppvarmede badene som var i bruk allerede i Romertiden, og som får vann av de mange kildene i byområdet. Budapest har også en lang tradisjon med kaffebarer. Iføre reiserapporter er Café Gerbeaud en av de mest elegante og fine kaffebarer i hele Europa. Utover de mange severdighetene har byen også mange musikalske tilbud, som for eksempel sigøynermusikken eller Sziget-festivalen som holdes hver sommer. Benytt deg av våre fantastiske tilbud og bestill din flyreise fra Oslo til Budapest i dag.

Vær in Budapest

Flere Europa flybilletter

Selv om du ikke planlegger en tur til Budapest, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Opplev Budapest - Lufthansa flyr deg fra Oslo (OSL) til Budapest (BUD)

Fly med Lufthansa fra Oslo (OSL) til Budapest (BUD) og opplev kontrastenes by, der øst møter vest både sosialt og geografisk. Elva Donau deler byen i to, og i den aristokratiske gamlebyen Buda kan du bl.a. ta turen opp til slottet der du får en flott utsikt over byen. Budapest er også kjent for sine flotte konditorier, rike kulturliv og ikke minst sine tradisjonelle og helsebringende termalbad. Så benytt sjansen til å styrke både kropp og sjel mens du er her.