• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • The departure and arrival airports cannot be the same. Please correct your entry.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Flyreise Oslo Bilbao

Bestill rimelige flyreiser med Lufthansa i dag

Lufthansa

Informasjon om Bilbao

Flyreise Oslo Bilbao - billige flyreiser fra Oslo til Bilbao. Bestill nå!

Oppdag våre gunstige priser på flyreiser fra Oslo til Bilbao. Denne spanske juvelen er en av de største byene i Baskerlandet, og ligger ved elven Nervión. Bilbao har mye å by på til kunstelskere. Reiseguider anbefaler selvfølgelig det verdenskjente Guggenheim-museet, og det imponerende Museo de Bellas Artes. Gå deg en tur igjennom byen og besøk Plaza de Santiago, hvor du finner St. James-katedralen, eller ta deg en pause og slapp av ved en av byens mange smakfulle kaféer. Du kan også ta deg en tur innom Arriaga-teatret og få med deg et show. Det er mye å se i Bilbao! Benytt deg av våre fantastiske tilbud og bestill din flyreise fra Oslo til Bilbao i dag. Utenom turer til Bilbao, flyr Lufthansa til mange steder over hele verden. Opplev eksotiske destinasjoner, bestill en storby-weekend og få med deg spennende kulturelle begivenheter og shopping, eller besøk venner og familie hjemme. Uansett hvor du vil reise, Lufthansa tar deg dit.

Vær in Bilbao

 • Vær I dag
  I dag
  25°C
  /
  12°C
 • Onsdag
  Vær Onsdag
  21°C
  /
  12°C
 • Torsdag
  Vær Torsdag
  23°C
  /
  12°C
 • Fredag
  Vær Fredag
  23°C
  /
  13°C

Flere Europa flybilletter

Selv om du ikke planlegger en tur til Bilbao, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Bilbao med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Bilbao billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.

* Economy Class returreisene inkludert skatter, avgifter og gebyrer. Antall passasjerer og datoer kan endres på neste side ved å bruke "endre" funksjonalitet på toppen. Alle viste priser er tur-retur per passasjer og inkluderer skatter og avgifter. Som alle data er oppdatert basert på en daglig frekvens, kan det skje at den vist fare avviker fra de tilgjengelige fares på tidspunktet for bestilling forespørsel basert på de tilgjengelige seter og takster. Ekstra bagasje avgifter kan påløpe.