Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Ankomstflygplatsen kan inte vara densamma som avgångsflygplatsen. Vänligen korrigera dina uppgifter.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

Flyg Stockholm Frankfurt

Boka nu billigt på Lufthansa


från 1,643 SEK*

Flygningar över hela världen

Information om Frankfurt

Flyg Stockholm Frankfurt, Tyskland - boka billiga flyg till Frankfurt (STO - FRA)

Flyg Stockholm Frankfurt (STO - FRA). Njut av prisvärda flyg från Stockholm till Frankfurt. Utnyttja vårt erbjudanden på resor till Frankfurt. Boka din resa med Lufthansa för en oförglömlig semester i . Njut av en helg i Frankfurt, besök gamla stan, vandra mellan skyskraporna eller prova en typisk cider på en uteservering nära floden Main. Missa inte vårt erbjudande på flygbiljetter till Frankfurt. Beställ nu och njut av en behaglig resa med Lufthansa. Andra flyg med Lufthansa Förutom resor till Frankfurt erbjuder Lufthansa flyg till många andra platser i världen. Njut av exotiska resmål, boka en city weekend och ta del av kulturella evenemang och shopping eller besök vänner och familj. Lufthansa tar dig dit du vill.

Väder in Frankfurt

Fler flyg till Tyskland

Även om du inte planerar en resa till Frankfurt, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i Europa, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Flyg från Stockholm till Frankfurt.

Frankfurt har mer att erbjuda än bara skyskrapor. Det var här Goethe föddes och man kan besöka hans födelsehus. Gå på Alte Oper och se en fantastisk show eller musical. Ta en tur med Ebbelwei-Express och utforska staden och njut samtidigt av en flaska äppelvin. För den botaniskt intresserade lönar sig ett besök i Palmengarten där det finns mer än 6000 växter. I Alt-Sachsenhausen äter man gott på någon av de spännande restaurangerna. Från Lufthansas största knutpunkt kan du bekvämt flyga vidare.

* Economy Class flygningar tur och retur inklusive skatter och avgifter. Antalet passagerare och datum kan ändras på följande sida genom att använda "ändra" funktionalitet upptill. Alla priser som visas är tur och retur per passagerare och inkluderar skatter och avgifter. Eftersom all data uppdateras baserat på en daglig frekvens, kan det hända att det visade priset avviker från de tillgängliga priser vid tidpunkten för bokningsförfrågan baserat på tillgängliga platser och biljettpriser. Ytterligare bagageavgifter kan tillkomma.