Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Ankomstflygplatsen kan inte vara densamma som avgångsflygplatsen. Vänligen korrigera dina uppgifter.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Flyg Stockholm Frankfurt

Boka nu billigt på Lufthansa

Flygningar över hela världen

Information om Frankfurt

Flyg Stockholm Frankfurt, Tyskland - boka billiga flyg till Frankfurt (STO - FRA)

Flyg Stockholm Frankfurt (STO - FRA). Njut av prisvärda flyg från Stockholm till Frankfurt. Utnyttja vårt erbjudanden på resor till Frankfurt. Boka din resa med Lufthansa för en oförglömlig semester i . Njut av en helg i Frankfurt, besök gamla stan, vandra mellan skyskraporna eller prova en typisk cider på en uteservering nära floden Main. Missa inte vårt erbjudande på flygbiljetter till Frankfurt. Beställ nu och njut av en behaglig resa med Lufthansa. Andra flyg med Lufthansa Förutom resor till Frankfurt erbjuder Lufthansa flyg till många andra platser i världen. Njut av exotiska resmål, boka en city weekend och ta del av kulturella evenemang och shopping eller besök vänner och familj. Lufthansa tar dig dit du vill.

Väder in Frankfurt

Fler flyg till Tyskland

Även om du inte planerar en resa till Frankfurt, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i Europa, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Flyg från Stockholm till Frankfurt.

Frankfurt har mer att erbjuda än bara skyskrapor. Det var här Goethe föddes och man kan besöka hans födelsehus. Gå på Alte Oper och se en fantastisk show eller musical. Ta en tur med Ebbelwei-Express och utforska staden och njut samtidigt av en flaska äppelvin. För den botaniskt intresserade lönar sig ett besök i Palmengarten där det finns mer än 6000 växter. I Alt-Sachsenhausen äter man gott på någon av de spännande restaurangerna. Från Lufthansas största knutpunkt kan du bekvämt flyga vidare.