• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Stavanger Singapore

Bestill rimelige flyreiser med Lufthansa i dag

Lufthansa

Informasjon om Singapore

Fly Stavanger Singapore (SVG-SIN) - I Singapore kan du oppleve det meste

Besøk Singapore! En av verdens mest fascinerende bystater. Her lever ulike kulturer side om side i fredelig harmoni. Singapore er også kjent som et shoppingeldorado for klær og elektronikk. Her kan du gjøre kupp. Du kan også oppleve det beste av Asias kjøkken. Enten du velger en trestjerners restaurant eller besøker et av de mange utendørs matmarkedene, vil du nyte smak og dufter av en annen verden. Men Singapore er mer enn mat og shopping. Her finnes det aktiviteter og kulturtilbud som frister selv den mest kresne. Du kan dykke med haier i Underwater World på Sentosa, oppleve leoparder i Singapore Zoo og stå på vannski på elven Kallang. Fly Stavanger Singapore (SVG-SIN) - Lufthansa flyr deg til spennende Singapore!

Vær in Singapore

 • Vær I dag
  I dag
  28°C
  /
  25°C
 • Onsdag
  Vær Onsdag
  28°C
  /
  26°C
 • Torsdag
  Vær Torsdag
  29°C
  /
  26°C
 • Fredag
  Vær Fredag
  30°C
  /
  26°C

Flere internasjonale flyreiser

Selv om du ikke planlegger en tur til Singapore, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Opplev den nye dimensjonen av å fly nær Lufthansa flaggskip A380. Imponerende på alle måter.

Bestille flybillett til Singapore med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Singapore billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.

* Economy Class returreisene inkludert skatter, avgifter og gebyrer. Antall passasjerer og datoer kan endres på neste side ved å bruke "endre" funksjonalitet på toppen. Alle viste priser er tur-retur per passasjer og inkluderer skatter og avgifter. Som alle data er oppdatert basert på en daglig frekvens, kan det skje at den vist fare avviker fra de tilgjengelige fares på tidspunktet for bestilling forespørsel basert på de tilgjengelige seter og takster. Ekstra bagasje avgifter kan påløpe.