Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Stavanger Frankfurt

Bestill rimelige flyreiser med Lufthansa i dag

Internasjonale flyreiser

Informasjon om Frankfurt

Fly Stavanger Frankfurt (SVG - FRA) - billige flyreiser fra Stavanger til Frankfurt. Bestill nå!

Fly Stavanger Frankfurt (SVG - FRA). Bestill nå billige flyreiser fra Stavanger til Frankfurt. Reiseguiden roser den historiske gamlebyen og dens flotte trehus rundt Römerberg. Et spesielt syn er den gjenkjennelige skylinen: høyhusene i Frankfurt er tross alt noen av de høyeste bygningene i hele Europa. Ifølge reiserapporter kan kunstelskere velge mellom et flertall av muséer som gjør Frankfurt til en by som er verdt å besøke. Spesielt i museumskvartalet, hvor kunstelskere vil bli bortskjemt av alle valgmulighetene. Frankfurt er også berømt for bokmessene, som tiltrekker seg mange besøkende hvert år. En annen aktivitet som anbefales er å slappe av ved siden av elven Main, eller ta en gåtur langs promenaden. Benytt deg av våre fantastiske tilbud og bestill din flyreise fra Stavanger til Frankfurt i dag.

Vær in Frankfurt

Flere Tyskland flybilletter

Selv om du ikke planlegger en tur til Frankfurt, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Bestill rimelige billetter fra Stavanger (SVG) til Frankfurt (FRA) på nettet

Frankfurt er Tysklands internasjonale metropol. Det er ikke landets største by, men byens høye skyskrapere gjør at byen ser mer ut som Chicago enn Berlin eller München. Her holder tallrike banker og multinasjonale selskaper til, men mellom de høye stål- og glassfasadene ligger en sjarmerende gamleby med bindingsverkshus fra middelalderen og et aktivt kulturliv. Lufthansa flyr deg raskt og effektivt fra Stavanger (SVG) til Frankfurt (FRA). Bestill billetter nå.