• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Oslo Wien

Bestill rimelige flyreiser med Lufthansa i dag

Lufthansa

fra 1.241 kr*

Internasjonale flyreiser

Informasjon om Wien

Fly Oslo Wien (OSL - VIE) - book online og spar tid!

Fly Oslo Wien (OSL - VIE): Wien er kanskje Europas vakreste hovedstad, og her finner du noe av det beste Europa kan by på innen kunst og kultur. Historisk har Wien vært et samlingspunkt for mange nasjoner, og keiserens nærvær føles fortsatt sterkt når man vandrer rundt blant de fantastiske bygningene i sentrum; flotte plasser, staselige bygg og en aktiv kulturscene. Samtidig er Wien en moderne storby med fantastisk mat, shopping og uteliv. Wien er også et flott utgangspunkt dersom du ønsker å se flere storbyer på en og samme tur. Budapest, Bratislava og Praha ligger kun en kort togtur unna. Alltid gode tilbud fra Oslo til Wien på Lufthansas hjemmeside!

Vær in Wien

 • Vær I dag
  I dag
  13°C
  /
  9°C
 • Torsdag
  Vær Torsdag
  11°C
  /
  8°C
 • Fredag
  Vær Fredag
  13°C
  /
  8°C
 • Lørdag
  Vær Lørdag
  13°C
  /
  10°C

Flere Europa flybilletter

Selv om du ikke planlegger en tur til Wien, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Wien med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Wien billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.

* Economy Class returreisene inkludert skatter, avgifter og gebyrer. Antall passasjerer og datoer kan endres på neste side ved å bruke "endre" funksjonalitet på toppen. Alle viste priser er tur-retur per passasjer og inkluderer skatter og avgifter. Som alle data er oppdatert basert på en daglig frekvens, kan det skje at den vist fare avviker fra de tilgjengelige fares på tidspunktet for bestilling forespørsel basert på de tilgjengelige seter og takster. Ekstra bagasje avgifter kan påløpe.