• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Oslo Pisa

Bestill rimelige flyreiser med Lufthansa i dag

Lufthansa

Informasjon om Pisa

Fly Lufthansa til Pisa og se det skjeve tårn

Hvem har ikke hørt om det skjeve tårnet i Pisa? Og hvem har ikke tenkt at det skulle jeg gjerne sett? Nå har du sjansen! Lufthansa flyr deg billig til Pisa. Det skjeve tårnet og katedralen rett ved er selvfølgelig hovedattraksjonene, men du bør også gi resten av Pisa en sjanse. I byens sentrum finner du hvite, storslagne marmorbygninger og et av de flotteste torgene i Europa. Her kan du sette deg ned og nyte det italienske kjøkkenet før du vurderer om du skal reise videre til andre spennende steder i nærheten som Siena, Cinque Terre og Firenze. Bestill billetter hos Lufthansa nå.

Vær in Pisa

 • Vær I dag
  I dag
  21°C
  /
  15°C
 • Onsdag
  Vær Onsdag
  20°C
  /
  14°C
 • Torsdag
  Vær Torsdag
  20°C
  /
  15°C
 • Fredag
  Vær Fredag
  21°C
  /
  14°C

Flere Europa flybilletter

Selv om du ikke planlegger en tur til Pisa, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Pisa med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Pisa billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.

* Economy Class returreisene inkludert skatter, avgifter og gebyrer. Antall passasjerer og datoer kan endres på neste side ved å bruke "endre" funksjonalitet på toppen. Alle viste priser er tur-retur per passasjer og inkluderer skatter og avgifter. Som alle data er oppdatert basert på en daglig frekvens, kan det skje at den vist fare avviker fra de tilgjengelige fares på tidspunktet for bestilling forespørsel basert på de tilgjengelige seter og takster. Ekstra bagasje avgifter kan påløpe.