• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Oslo Paris

Bestill rimelige flyreiser med Lufthansa i dag

Lufthansa

fra 1.442 kr*

Internasjonale flyreiser

Informasjon om Paris

Fly Oslo Paris (OSL - PAR) - Direkte fra Oslo til Paris med Lufthansa

Fly Oslo Paris (OSL - PAR): Lufthansa tar deg trygt og raskt til Paris, en av verdens desidert mest populære byer. Paris er et fantastisk reisemål uansett sesong, og opplevelsene står i kø. Enten du tar trappen eller heisen opp i Eiffeltårnet belønnes du med en fantastisk utsikt over den franske hovedstaden. Opplev historie bak triumfbuen, og besøk Louvre hvor du kan prøve å tyde Mona Lisas smil. Etterpå tar du en velfortjent hvil på en av byens mange koselige restauranter. Med Lufthansa har du mange muligheter uansett når du ønsker å reise og hvor lenge du ønsker å være borte.

Vær in Paris

 • Vær I dag
  I dag
  14°C
  /
  6°C
 • Torsdag
  Vær Torsdag
  13°C
  /
  6°C
 • Fredag
  Vær Fredag
  14°C
  /
  8°C
 • Lørdag
  Vær Lørdag
  13°C
  /
  7°C

Flere Europa flybilletter

Selv om du ikke planlegger en tur til Paris, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Paris med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Paris billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.

* Economy Class returreisene inkludert skatter, avgifter og gebyrer. Antall passasjerer og datoer kan endres på neste side ved å bruke "endre" funksjonalitet på toppen. Alle viste priser er tur-retur per passasjer og inkluderer skatter og avgifter. Som alle data er oppdatert basert på en daglig frekvens, kan det skje at den vist fare avviker fra de tilgjengelige fares på tidspunktet for bestilling forespørsel basert på de tilgjengelige seter og takster. Ekstra bagasje avgifter kan påløpe.