Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Oslo Milano

Bestill rimelige flyreiser med Lufthansa i dag

Internasjonale flyreiser

Informasjon om Milano

Fly Oslo Milano (OSL - MIL) - Fly dirkete fra Oslo til Milano med Lufthansa

Fly Oslo Milano (OSL - MIL): Milano ligger helt nord i Italia og er byen for deg som er opptatt av mote, design, kunst, shopping og historie. Byen som er kjent for merkeklær og avantgarde innen kunsthåndverk har også en rik kunst- og kulturhistorie som inneholder flere mesterverk. I tillegg er byen hvor fotballfans kan oppleve AC Milan og Inter på hjemmebane. Begge spiller hjemmekampene sine på Stadio Meazza, også kjent som San Siro. Kunstinteresserte kan se Leonardo Da Vincis berømte Nattverden, og den store katedralen i sentrum er også absolutt verd et besøk. Kvelden kan du tilbringe på små romantiske restauranter eller du kan sitte på en uterestaurant og nyte folkelivet. Med Lufthansa er veien til Milano kort.

Vær in Milano

Flere Europa flybilletter

Selv om du ikke planlegger en tur til Milano, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Bestille flybillett til Milano med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Milano billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.