Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Oslo Málaga

Bestill rimelige flyreiser med Lufthansa i dag

Internasjonale flyreiser

Informasjon om Málaga

Fly Oslo Malaga (OSL - AGP) - Nyt livet på Spanias solkyst

Fly Oslo Malaga (OSL - AGP) - Málaga er Pablo Picassos fødested og porten til Costa del Sol. Det er en hektisk og til tider ustyrlig by med 550 000 innbyggere. Den gamle bydelen har tavernaer og bistroer i overflod og er en klar favoritt blant tilreisende. Et imponerende antall museer og monumenter, herunder Museu Picasso Malaga, er en fin avveksling fra de berømte strendene, og den sjenerøse Paseo del Parque tilbyr en herlig spasertur forbi banantrær og fontener. Gibralfaroslottet tilbyr en panoramautsikt over byen og ligger side om side med Alcazaba, et gammelt muslimsk palass. Fly Oslo Malaga (OSL - AGP) - Lufthansa flyr deg raskt og effektivt til Málaga. Bestill billetter i dag.

Vær in Málaga

Flere Europa flybilletter

Selv om du ikke planlegger en tur til Málaga, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Bestille flybillett til Málaga med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Málaga billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.