Triptype
 • Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Oslo Los Angeles

Bestill rimelige flyreiser med Lufthansa i dag

Lufthansa

fra 3.480 NOK*

Internasjonale flyreiser

Informasjon om Los Angeles

Fly Oslo Los Angeles (OSL-LAX) - Fly til Los Angeles, englenes by

Hvem har vel ikke lyst til å reise til Los Angeles? Byen hvor den amerikanske drømmen fortsatt lever. Hvor mennesker fra hele verden reiser for å prøve lykken i verdens underholdningshovedstad. Nå kan du oppleve Los Angeles selv! Lufthansa flyr deg billig til Los Angeles. Universal Studios, Beverly Hills og Hollywood tiltrekker seg millioner av turister hvert år. Eller hva med en tur innom et av de 841 museene og galleriene? Hvis du blir lei, anbefaler vi en tur til Santa Monica, LAs mest berømte strand, eller kanskje et av de mange innendørs shoppingsentrene frister mer? Fly Oslo Los Angeles (OSL-LAX) - Bestill billetter hos Lufthansa i dag!

Vær in Los Angeles

 • Vær I dag
  I dag
  24°C
  /
  18°C
 • Lørdag
  Vær Lørdag
  24°C
  /
  17°C
 • Søndag
  Vær Søndag
  22°C
  /
  13°C
 • Mandag
  Vær Mandag
  23°C
  /
  13°C

Flere internasjonale flyreiser

Selv om du ikke planlegger en tur til Los Angeles, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Los Angeles med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Los Angeles billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.

* Economy Class returreisene inkludert skatter, avgifter og gebyrer. Antall passasjerer og datoer kan endres på neste side ved å bruke "endre" funksjonalitet på toppen. Alle viste priser er tur-retur per passasjer og inkluderer skatter og avgifter. Som alle data er oppdatert basert på en daglig frekvens, kan det skje at den vist fare avviker fra de tilgjengelige fares på tidspunktet for bestilling forespørsel basert på de tilgjengelige seter og takster. Ekstra bagasje avgifter kan påløpe.