• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • The departure and arrival airports cannot be the same. Please correct your entry.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Oslo Hamborg

Bestill rimelige flyreiser med Lufthansa i dag

Lufthansa

Informasjon om Hamborg

Flyreise Oslo Hamburg (OSL-HAM) - billige flyreiser fra Oslo til Hamburg. Bestill nå!

Oppdag våre gunstige priser på flyreiser fra Oslo til Hamburg. Ifølge reiserapporter er hovedattraksjonen i denne storslagne byen selve beliggenheten ved den pittoreske havnen. Turistattraksjoner som St. Pauli Landungsbrücken og St. Michaelis-kirken anbefales av mange reisende. De kulturelle attraksjonene i Hamburg inkluderer også mange internasjonalt anerkjente muséer, som Hamburger Kunsthalle. Ifølge reiserapporter er den legendariske Reeperbahn, som hvert år tiltrekker seg 2 millioner besøkene, også vel verdt et besøk. Utenom turistattraksjonene er Hamburg også kjent som en fotballby og har to store fotballag, Hamburger SV og FC St. Pauli. Benytt deg av våre fantastiske tilbud og bestill din flyreise fra Oslo til Hamburg i dag. Utenom turer til Hamburg, flyr Lufthansa til mange steder over hele verden. Opplev eksotiske destinasjoner, bestill en storby-weekend og få med deg spennende kulturelle begivenheter og shopping, eller besøk venner og familie hjemme. Uansett hvor du vil reise, Lufthansa tar deg dit.

Vær in Hamborg

 • Vær I dag
  I dag
  16°C
  /
  10°C
 • Fredag
  Vær Fredag
  19°C
  /
  9°C
 • Lørdag
  Vær Lørdag
  20°C
  /
  9°C
 • Søndag
  Vær Søndag
  21°C
  /
  11°C

Flere Tyskland flybilletter

Selv om du ikke planlegger en tur til Hamborg, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Fly direkte fra Hamburg (HAM) til Oslo (OSL) med Lufthansa

Havnebyen Hamburg er Tysklands nest største by, og her finner du det meste og det beste enten du er interessert i kunst og kultur eller bare ønsker å rusle rundt i hyggelige gater og slappe av på en koselig kafe. Sentralt i byen står den gamle Nicolai-kirken med sitt høye tårn og er et fint orienteringspunkt. Hamburg er verdensberømt for sitt fantastiske uteliv, og her finner du virkelig alt enten du fristes av en tur på Reeperbahn eller vil gå i operaen.

* Economy Class returreisene inkludert skatter, avgifter og gebyrer. Antall passasjerer og datoer kan endres på neste side ved å bruke "endre" funksjonalitet på toppen. Alle viste priser er tur-retur per passasjer og inkluderer skatter og avgifter. Som alle data er oppdatert basert på en daglig frekvens, kan det skje at den vist fare avviker fra de tilgjengelige fares på tidspunktet for bestilling forespørsel basert på de tilgjengelige seter og takster. Ekstra bagasje avgifter kan påløpe.