Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Oslo Frankfurt

Bestill rimelige flyreiser med Lufthansa i dag

Internasjonale flyreiser

Informasjon om Frankfurt

Flyreise Oslo Frankfurt - billige flyreiser fra Oslo til Frankfurt. Bestill nå!

Oppdag våre gunstige priser på billige flyreiser fra Oslo til Frankfurt.Et spesielt syn er den gjenkjennelige skylinen: høyhusene i Frankfurt er tross alt noen av de høyeste bygningene i hele Europa. Reiseguiden roser den historiske gamlebyen og dens flotte trehus rundt Römerberg. Ifølge reiserapporter kan kunstelskere velge mellom et flertall av muséer som gjør Frankfurt til en by som er verdt å besøke. Spesielt i museumskvartalet, hvor kunstelskere vil bli bortskjemt av alle valgmulighetene. Frankfurt er også berømt for bokmessene, som tiltrekker seg mange besøkende hvert år. En annen aktivitet som anbefales er å slappe av ved siden av elven Main, eller ta en gåtur langs promenaden. Benytt deg av våre fantastiske tilbud og bestill din flyreise fra Oslo til Frankfurt i dag. Utenom turer til Frankfurt, flyr Lufthansa til mange steder over hele verden. Opplev eksotiske destinasjoner, bestill en storby-weekend og få med deg spennende kulturelle begivenheter og shopping, eller besøk venner og familie hjemme. Uansett hvor du vil reise, Lufthansa tar deg dit.

Vær in Frankfurt

Flere Tyskland flybilletter

Selv om du ikke planlegger en tur til Frankfurt, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Raskt og rimelig til Frankfurt (FRA) med Lufthansa

Har du ikke vært i Frankfurt? Byen har en historisk gamleby med flotte bindingsverkshus som inviterer til koselige rusleturer og ekte gourmetopplevelser. I tillegg finner du mange imponerende museer og teatre her. På grunn av sine mange skyskrapere kalles Frankfurt også ofte Europas New York, og livet her er minst like hektisk og fargerikt. Opplev hyggelige Mainufer og nyt folkelivet. Lufthansa har daglige avganger til Frankfurt (FRA) fra Oslo (OSL). Bestill billetter i dag.