• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Oslo Frankfurt

Bestill rimelige flyreiser med Lufthansa i dag

Lufthansa

Informasjon om Frankfurt

Flyreise Oslo Frankfurt - billige flyreiser fra Oslo til Frankfurt. Bestill nå!

Oppdag våre gunstige priser på billige flyreiser fra Oslo til Frankfurt.Et spesielt syn er den gjenkjennelige skylinen: høyhusene i Frankfurt er tross alt noen av de høyeste bygningene i hele Europa. Reiseguiden roser den historiske gamlebyen og dens flotte trehus rundt Römerberg. Ifølge reiserapporter kan kunstelskere velge mellom et flertall av muséer som gjør Frankfurt til en by som er verdt å besøke. Spesielt i museumskvartalet, hvor kunstelskere vil bli bortskjemt av alle valgmulighetene. Frankfurt er også berømt for bokmessene, som tiltrekker seg mange besøkende hvert år. En annen aktivitet som anbefales er å slappe av ved siden av elven Main, eller ta en gåtur langs promenaden. Benytt deg av våre fantastiske tilbud og bestill din flyreise fra Oslo til Frankfurt i dag. Utenom turer til Frankfurt, flyr Lufthansa til mange steder over hele verden. Opplev eksotiske destinasjoner, bestill en storby-weekend og få med deg spennende kulturelle begivenheter og shopping, eller besøk venner og familie hjemme. Uansett hvor du vil reise, Lufthansa tar deg dit.

Vær in Frankfurt

 • Vær I dag
  I dag
  20°C
  /
  12°C
 • Onsdag
  Vær Onsdag
  18°C
  /
  12°C
 • Torsdag
  Vær Torsdag
  19°C
  /
  13°C
 • Fredag
  Vær Fredag
  22°C
  /
  12°C

Flere Tyskland flybilletter

Selv om du ikke planlegger en tur til Frankfurt, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Opplev den nye dimensjonen av å fly nær Lufthansa flaggskip A380. Imponerende på alle måter.

Raskt og rimelig til Frankfurt (FRA) med Lufthansa

Har du ikke vært i Frankfurt? Byen har en historisk gamleby med flotte bindingsverkshus som inviterer til koselige rusleturer og ekte gourmetopplevelser. I tillegg finner du mange imponerende museer og teatre her. På grunn av sine mange skyskrapere kalles Frankfurt også ofte Europas New York, og livet her er minst like hektisk og fargerikt. Opplev hyggelige Mainufer og nyt folkelivet. Lufthansa har daglige avganger til Frankfurt (FRA) fra Oslo (OSL). Bestill billetter i dag.

* Economy Class returreisene inkludert skatter, avgifter og gebyrer. Antall passasjerer og datoer kan endres på neste side ved å bruke "endre" funksjonalitet på toppen. Alle viste priser er tur-retur per passasjer og inkluderer skatter og avgifter. Som alle data er oppdatert basert på en daglig frekvens, kan det skje at den vist fare avviker fra de tilgjengelige fares på tidspunktet for bestilling forespørsel basert på de tilgjengelige seter og takster. Ekstra bagasje avgifter kan påløpe.