• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Oslo Addis Abeba

Bestill rimelige flyreiser med Lufthansa i dag

Lufthansa

Informasjon om Addis Abeba

Fly Lufthansa til Addis Ababa i Etiopia

Lufthansa flyr deg til Addis Ababa, hovedstaden i Etiopia. For eventyrlystne er Addis Ababa et fantastisk reisemål. Byen ble grunnlagt på 1800-tallet og ligger ved foten av Mount Entoto. Addis Ababa er stor og tett befolket, og her finner du blant annet et nasjonalmuseum hvor du kan møte “Lucy,” skjellettet som er 3,2 millioner år gammelt. Du kan se Haile Selassies store slott og de flotte kunstverkene i St. Georges katedral, I Addis Ababa finner du også Afrikas største friluftsmarked med alt fra tepper til klær. Etterpå kan du hvile bena på en av byens restauranter hvor du også kan oppleve tradisjonell dansk og musikk. Fly Lufthansa til Addis Ababa og opplev en ferie utenom det vanlige.

Vær in Addis Abeba

 • Vær I dag
  I dag
  24°C
  /
  13°C
 • Torsdag
  Vær Torsdag
  25°C
  /
  13°C
 • Fredag
  Vær Fredag
  25°C
  /
  13°C
 • Lørdag
  Vær Lørdag
  25°C
  /
  13°C

Flere internasjonale flyreiser

Selv om du ikke planlegger en tur til Addis Abeba, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Addis Abeba med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Addis Abeba billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.

* Economy Class returreisene inkludert skatter, avgifter og gebyrer. Antall passasjerer og datoer kan endres på neste side ved å bruke "endre" funksjonalitet på toppen. Alle viste priser er tur-retur per passasjer og inkluderer skatter og avgifter. Som alle data er oppdatert basert på en daglig frekvens, kan det skje at den vist fare avviker fra de tilgjengelige fares på tidspunktet for bestilling forespørsel basert på de tilgjengelige seter og takster. Ekstra bagasje avgifter kan påløpe.