• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly København Verona

Book nu billige fly på Lufthansa

Lufthansa

fra 1,791 DKK*

Oversøiske flyvninger

Verona Information

Flyv til Verona fra København med Lufthansa (CPH - VRN)

Fly København Verona (CPH - VRN)! Verona, byen, der hvor Romeo og Julie levede ifølge den engelske forfatter William Shakespeare, kan du nu flyve direkte til fra København. Lufthansa er udbyder af et hav af destinationer fra København til hele verden og italienske Verona er ingen undtagelse. Gå på eventyr i Veronas smukke gader, føl den romatiske og idylliske atmosfære. Besøg Julies hus og kom op og stå på hendes altan. Tag et smut forbi amfiteatret, Arena de Verona og se en opera eller nyd blot synet af det flotte teater. Lufthansa byder dig velkommen til en behagelig flyvning fra København mod Verona.

Vejr in Verona

 • Vejr I dag
  I dag
  14°C
  /
  10°C
 • Mandag
  Vejr Mandag
  16°C
  /
  11°C
 • Tirsdag
  Vejr Tirsdag
  17°C
  /
  13°C
 • Onsdag
  Vejr Onsdag
  18°C
  /
  13°C

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Verona med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til Verona billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.