• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • The departure and arrival airports cannot be the same. Please correct your entry.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Fly København Venedig

Book nu billige på Lufthansa

Lufthansa

Venedig Information

Fly København Venedig (CPH - VCE) - Flyv med Lufthansa

Fly København Venedig (CPH - VCE). Et sandt vidunder er byen i den nordlige ende af Italien, Venedig. Venedig, der er placeret lige op og ned af en lagune i Adriaterhavet og mest af alt er kendt for sine mange kanaler, kan du nu flyve til fra København med Lufthansa. Besøg den smukke by og gå på eventyr i de ultasmalle gader og stræder og beundr husene, der er bygget på træpæle og kun er få meter over vandet. Sid ned og slap af på Markuspladsen sammen med de mange hundred duer, der holder til på pladsen. Flyv fra København til Venedig med Lufthansa.

Vejr in Venedig

 • Vejr I dag
  I dag
  22°C
  /
  14°C
 • Torsdag
  Vejr Torsdag
  23°C
  /
  14°C
 • Fredag
  Vejr Fredag
  24°C
  /
  17°C
 • Lørdag
  Vejr Lørdag
  24°C
  /
  17°C

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Venedig med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til Venedig billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.