Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly København Venedig

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

Venedig Information

Fly København Venedig (CPH - VCE) - Flyv med Lufthansa

Fly København Venedig (CPH - VCE). Et sandt vidunder er byen i den nordlige ende af Italien, Venedig. Venedig, der er placeret lige op og ned af en lagune i Adriaterhavet og mest af alt er kendt for sine mange kanaler, kan du nu flyve til fra København med Lufthansa. Besøg den smukke by og gå på eventyr i de ultasmalle gader og stræder og beundr husene, der er bygget på træpæle og kun er få meter over vandet. Sid ned og slap af på Markuspladsen sammen med de mange hundred duer, der holder til på pladsen. Flyv fra København til Venedig med Lufthansa.

Vejr in Venedig

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Venedig med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Venedig billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!