Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

Fly København Tokyo

Book nu billige fly på Lufthansa


fra 4,367 DKK*

Oversøiske flyvninger

Tokyo Information

Fly København Tokyo (CPH - TYO), kom frem med Lufthansa

Fly København Tokyo (CPH - TYO)! På Øen Honchu er Japans hovedstad Tokyo placeret. Den populære storby, som der hvert år strømmer turister til, har du nu chancen for at flyve til. Lufthansa flyver dig fra København til Tokyo og giver dig muligheden for at opleve alle storbyens mange goder. Tokyo er kendt for sine nationalparker og har et hav af flotte attraktioner, bladt andet Tokyo Tower, Regnbuebroen, Japans Parlament og Tokyo International Forum. Du kan besøge opleve klimaet, der bærer præg af det subtropiske. Lufthansa flyver dig med glæde fra København med destination mod Tokyo.

Vejr in Tokyo

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Tokyo med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til Tokyo billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.