Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly København São Paulo

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

São Paulo Information

Fly København São Paulo (CPH - SAO) hos Lufthansa

Fly København São Paulo (CPH - SAO). São Paulo flyver Lufthansa dig med glæde til direkte fra København. Den brasilianske storby er kendt for at være Latinamerikas centrum for kultur, økonomi og finans. Med Lufthansa kan du flyve til en af verdens største byer, som er placeret på den sydlige halvkugle. Sao Paulo er ydest multikulturelt præget, da byen har mange indvandrere. Den mutikulturelle kultur og Sao Paulos mange interessante nye indtryk er en grund til at flyve med Lufthansa fra København til Sao Paulo. Kaptajnen og besætningen ombord vil gøre deres bedste for at give dig en god og behagelig rejse.

Vejr in São Paulo

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til São Paulo med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til São Paulo billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!