Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

Fly København São Paulo

Oversøiske flyvninger

São Paulo Information

Fly København São Paulo (CPH - SAO) hos Lufthansa

Fly København São Paulo (CPH - SAO). São Paulo flyver Lufthansa dig med glæde til direkte fra København. Den brasilianske storby er kendt for at være Latinamerikas centrum for kultur, økonomi og finans. Med Lufthansa kan du flyve til en af verdens største byer, som er placeret på den sydlige halvkugle. Sao Paulo er ydest multikulturelt præget, da byen har mange indvandrere. Den mutikulturelle kultur og Sao Paulos mange interessante nye indtryk er en grund til at flyve med Lufthansa fra København til Sao Paulo. Kaptajnen og besætningen ombord vil gøre deres bedste for at give dig en god og behagelig rejse.

Vejr in São Paulo

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til São Paulo med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til São Paulo billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.