Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly København San Francisco

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

San Francisco Information

Book fly fra København til San Francosco og oplev den magiske by

San Francisco er kendt for sit frisind og liberalisme. Her er plads til alle: homoseksuelle, hippier og forretningsfolk. I Castro-kvarteret vejer regnbueflaget stolt, og her har de homoseksuelle mere eller mindre skabt deres egen by, mens hippierne holder til i Haight Ashbury.

Nyd udsigten fra Golden Gate Bridge

Tågen hænger ofte lavt i San Francisco, men på trods af det er byen stadig magisk. Den imponerende Golden Gate Bridge er et af byens vigtigste vartegn, og der er både mulighed for at gå, cykle eller køre over den imponerende bro. På en klar dag er der en fantastisk udsigt ind over downtown San Francisco fra broen. En anden kendt seværdighed er fængselsøen Alcatraz, hvor blandt andre mafiabossen Al Capone har siddet fængslet. Du bliver sejlet til øen og får en guidet tur i fænglset, som var berygtet for sit forfærdelige miljø og for at være så godt som flugtsikkert. Hvis du vælger en aftentur, kan du på vej tilbage se den smukke solnedgang over byen.

Søløver og snoede gader

Byen er desuden kendt for Fisherman’s Warf, som er en gammel fiskermole, hvor fiskerne tidligere landede de fisk, de fangede i Stillehavet. I området omkring er der en masse forskellige fiskerestauranter. Fisherman’s Warf ligger på Pier 39, som er fyldt med souvenirbutikker, forlystelser og forskellige gøglere, der underholder. Derudover kan man på Pier 39 se søløver, og de er blevet en turistattraktion i sig selv. Et af San Franciscos andre kendetegn er de mange bakker og snoede gader, og begge dele kan du opleve på Lombard Street. Denne gade regnes for at være en af de stejleste og mest snoede gader i byen, og er desuden et smukt syn med de mange blomster og den idylliske udsigt over byen.

Vejr in San Francisco

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til San Francisco med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til San Francisco billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!