Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly København Porto

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

Porto Information

Fly København Porto (CPH - OPO) - rejs med Lufthansa

Porto, byen, der har givet navn til portvinen er en af Lufthansas mange destinationer med afgang fra København. Den portugisiske havneby er mest af alt kendt for sin portugisiske kultur, der præger byen, dens stemning og dens atmosfære. Tag til Porto og besøg koncertsalen Casa De Musica, Dicino Coradao da Jesus' kapellet og Clérigos tårnet. Porto er også hjemby for fodboldklubben FC Porto, der har vundet det portugisiske mesterskab hele 25 gange for ikke at tale om, at de har vundet UEFA Champions League 2 gange. Lufthansa byder dig hjerteligt velkommen på et af vores fly fra København til Porto (CPH - OPO).

Vejr in Porto

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Porto med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Porto billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!