• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly København Porto

Book nu billige fly på Lufthansa

Lufthansa

fra 1,474 DKK*

Oversøiske flyvninger

Porto Information

Fly København Porto (CPH - OPO) - rejs med Lufthansa

Porto, byen, der har givet navn til portvinen er en af Lufthansas mange destinationer med afgang fra København. Den portugisiske havneby er mest af alt kendt for sin portugisiske kultur, der præger byen, dens stemning og dens atmosfære. Tag til Porto og besøg koncertsalen Casa De Musica, Dicino Coradao da Jesus' kapellet og Clérigos tårnet. Porto er også hjemby for fodboldklubben FC Porto, der har vundet det portugisiske mesterskab hele 25 gange for ikke at tale om, at de har vundet UEFA Champions League 2 gange. Lufthansa byder dig hjerteligt velkommen på et af vores fly fra København til Porto (CPH - OPO).

Vejr in Porto

 • Vejr I dag
  I dag
  16°C
  /
  13°C
 • Mandag
  Vejr Mandag
  19°C
  /
  12°C
 • Tirsdag
  Vejr Tirsdag
  22°C
  /
  14°C
 • Onsdag
  Vejr Onsdag
  23°C
  /
  15°C

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Porto med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til Porto billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.