Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

Fly København Nice

Book nu billige fly på Lufthansa


fra 1,033 DKK*

Oversøiske flyvninger

Nice Information

Flyv København Nice (CPH - NCE) med Lufthansa i dag

Fly København Nice (CPH - NCE)! Sydfrankrig er en fantastisk og yderst populær destination. Og hos Lufthansa er vi glade for at kunne byde dig velkommen på et af vores fly, der vil flyve dig fra København til Sydfrankrigs hjørne, Nice. I Nice kan du opleve en ægte, moderne storby. De lokales identitet skinner igennem og er yderst fascinerende at betragte. Flyv fra København til Nice med Lufthansa og forkæl dine sanser med Promenade des Anglais, Musée Palais Masséna, Le Château, Matisse-museet, samt mange flere smukke attraktioner.

Vejr in Nice

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Nice med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til Nice billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.