• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • The departure and arrival airports cannot be the same. Please correct your entry.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Fly København München

Book nu billige på Lufthansa

Lufthansa

München Information

Fly København München (CPH - MIA) med Lufthansa

Fly København München (CPH - MIA)! Den tyske delstat Bayern er hjemsted for München, som blandt andet er kendt for sin såkaldte Oktoberfest, der finder sted i byen hvert år i september. Flyv til München fra København med Lufthansa og gå på oplevelse i en af byens mange hyggelige attraktioner, Alter Hof Residenz, Frauenkirche, Marienplatz, Odeonplatz, Englischer Garten, Olympiapark og mange flere. Eller besøg Münchens kunstmuseer, operahuse og pinakoteker. Sid lidt ned på en af byens mange gadecaféer eller restauranter. Bestil din billet hos Lufthansa nu og flyv fra København til München.

Vejr in München

 • Vejr I dag
  I dag
  18°C
  /
  8°C
 • Torsdag
  Vejr Torsdag
  23°C
  /
  10°C
 • Fredag
  Vejr Fredag
  22°C
  /
  13°C
 • Lørdag
  Vejr Lørdag
  23°C
  /
  13°C

Flere flybilletter til Tyskland

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Fra København til München med Lufthansa

München er indbegrebet af sydtysk atmosfære og livsstil med sin Oktoberfest og sine mange Biergärten. Besøg den enorme park Englischer Garten, oplev ægte tysk fodboldstemning til en af Bayern Münchens hjemmekampe, og tag en slapper med et krus øl og god tysk mad på en af byens mange gode og autentiske restauranter. Flyv til Bayerns hovedstad München fra København, og find ud af, hvad ægte sydtysk stemning er!

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.