• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly København Marseille

Book nu billige fly på Lufthansa

Lufthansa

fra 1,274 DKK*

Oversøiske flyvninger

Marseille Information

København Marseille (CPH - MRS)

Book fly København Marseille (CPH - MRS)! Marseille er Frankrigs næststørste by og den kan du nu flyve direkte til fra København med Lufthansa. Vi tilbyder at flyve dig intet mindre end til oplevelsesrige Marseille, der har hjemme i Løvebugtens nordøstlige del ved Middelhavet og Rhônefloden og som er Europas kulturhovedstad i 2013. Men hvorfor dog vente så længe med at besøge det franske vidunder? Lufthansa vil med glæde flyve dig til Marseille fra Københavns Lufthavn og garanterer dig, at du vil få en behagelig flyvning og ikke mindst en forrygende start på dit ophold i det franske.

Vejr in Marseille

 • Vejr I dag
  I dag
  16°C
  /
  5°C
 • Søndag
  Vejr Søndag
  20°C
  /
  14°C
 • Mandag
  Vejr Mandag
  23°C
  /
  16°C
 • Tirsdag
  Vejr Tirsdag
  23°C
  /
  18°C

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Marseille med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til Marseille billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.