Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly København Marseille

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

Marseille Information

København Marseille (CPH - MRS)

Book fly København Marseille (CPH - MRS)! Marseille er Frankrigs næststørste by og den kan du nu flyve direkte til fra København med Lufthansa. Vi tilbyder at flyve dig intet mindre end til oplevelsesrige Marseille, der har hjemme i Løvebugtens nordøstlige del ved Middelhavet og Rhônefloden og som er Europas kulturhovedstad i 2013. Men hvorfor dog vente så længe med at besøge det franske vidunder? Lufthansa vil med glæde flyve dig til Marseille fra Københavns Lufthavn og garanterer dig, at du vil få en behagelig flyvning og ikke mindst en forrygende start på dit ophold i det franske.

Vejr in Marseille

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Marseille med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Marseille billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!