Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

Fly København Los Angeles

Book nu billige fly på Lufthansa


fra 3,400 DKK*

Oversøiske flyvninger

Los Angeles Information

København Los Angeles (CPH - LAX) - Lufthansa flyver

Fly København Los Angeles (CPH - LAX). Stjernernes by Los Angeles er en af de byer, som Lufthansa giver dig en uovertruffen mulighed for at besøge. I Los Angeles kan du blandt andet gå på opdagelse i de ultrapopulære bydele, Hollywood og Beverly Hills. Oplev Hollywood Boulevard, Kodak Theater, Rodeo Drive og Universal Studios, Hollywoods største og ældste filmby. Vi flyver dig fra København til Los Angeles og garanterer dig ikke kun et uforglemmelige ophold, men også en uforglemmelig flyvning.

Vejr in Los Angeles

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Los Angeles med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til Los Angeles billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.