Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly København Los Angeles

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

Los Angeles Information

Den amerikanske drøm: Book dit fly fra København til Los Angeles nu

Los Angeles er kendt for mange ting: Hollywood, The Walk of Fame og filmindustrien. Alle der besøger Los Angeles bør se Hollywood-skiltet, som er et af byens helt store vartegn. Los Angeles er stjernernes by, og den er indbegrebet af den amerikanske drøm. I Los Angeles er alt muligt.

Shopping, sport og sandstrande

Los Angeles byder blandt andet på shopping i verdensklasse, hvad end du vil luksusshoppe på Rodeo Drive eller slendre rundt i en af de mange typiske amerikanske indkøbscentre. Er du mere til sol og strand, så er Los Angeles også perfekt. Gå en tur langs strandpromenaden ved Venice Beach, hvor du helt sikkert møder alt lige fra street performers til enorme bodybuildere ved udendørs fitnesscentret på Venice Beach. Ved Santa Monica Beach er der en hyggelig, afslappet stemning, og ved molen er der også forskellige forlystelser. En anden vaskeægte amerikansk oplevelse er at se enten en amerikansk fodbold-, baseball- eller basketballkamp. Selvom du ikke er stor fan af sportsgrenene, så er den helt særlige stemning på stadion noget helt særligt, og det bør opleves.

Kom med bag kulisserne fra virkelige filmset

Filmindustrien er et af byens helt store kendetegn. Se blandt andet Dolby Theatre, hvor Oscaruddelingen foregår, eller det imponerende filmset i Universal Studios. Her findes både forlystelser inspireret af Hollywood-film samt muligheden for at opleve filmsets fra for eksempel Jurassic Park, King Kog og Transformers. Du kan også gå en tur ned ad The Walk of Fame, hvor de forskellige stjerner kan spottes - både i form af de tildelte stjerner i fortorvet og de forskellige lookalikes. Disneyland er desuden en oplevelse for hele familien, hvor i blandt andet kan møde Mickey Mouse og Tornerose og prøve de mange sjove forlystelser.

Vejr in Los Angeles

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Los Angeles med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Los Angeles billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!