Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

Fly København London

Book nu billige fly på Lufthansa


fra 1,358 DKK*

Oversøiske flyvninger

London Information

Fly København London (CPH - LON), billige flybilletter

Fly København London (CPH - LON). Har du trang til at bruge nogle penge og shoppe en masse i en by, hvor mulighederne er endeløse? Så har vi hos Lufthansa det helt rette tilbud til dig. Vi flyver dig fra København til den engelske hovedstad og storby London for næsten ingen penge. Her kan du gå på shopping i de mange butikker og shoppingcentre, der er placeret ultracentralt i byen. Du kan derudover besøge Palace of Westminster, Tower of London, Paliament Hill eller London Bridge. Du kan også køre en tur i Londons populære og velfungerende undergrundsmetro eller sejle en tur på Themsen. Lufthansa giver dig mulighed for at opleve alt dette og mere til. Flyv med os fra København til London.

Vejr in London

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til London med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til London billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.