Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

Fly København Dubai

Book nu billige fly på Lufthansa


fra 3,000 DKK*

Oversøiske flyvninger

Dubai Information

Billige flybilletter København Dubai (CPH - BUE)

Fly København Dubai (CPH - BUE)! Med Lufthansa kan du nu flyve fra København til den næststørste af de Forenede Arabiske Emirater, Dubai. Byen er kendt for at være en af verdens hurtigst voksende. Klimaet i Dubai er pragtfuldt og byen er kendt for sine 400 hoteller og ikke mindst verdens eneste syv-stjernede hotel Burj al-Arab. Du kan i Dubai også opleve industrielle virksomheder som Internet City og Dubai Media City, som er hjemsted for Oracle Microsoft, SNN og meget mere. Lufthansa byder dig velkommen på et af vores fly og ønsker dig en behagelig rejse.

Vejr in Dubai

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Dubai med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til Dubai billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.