• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly København Buenos Aires

Book nu billige fly på Lufthansa

Lufthansa

fra 6,908 DKK*

Oversøiske flyvninger

Buenos Aires Information

Fra København til Buenos Aires med Lufthansa (CPH - BUE)

Ved den sydlige strand, Río de la Platas ligger vidunderlige Buenos Aires (CPH - BUE), som er Argentinas største by. Flyv med Lufthansa til Sydamerikas mest attraktive kulturby, som består af et hav af biografer, teatercenter, museer, caféer, boghandlere og restauranter. Byen er latinamerikas centrum for film og afholder hvert år verdens største filmfestivaler. I Buenos Aires ligger Teatro Colón, som er en af verdens mest kendte operascener. Operascenen er især kendt for sin akustik. Kunstmuseer er der også en masse af i byen, hvor Museo Nacional de Bellas Artes blot er én af dem. Med Lufthansa kan du flyve til Buenos Aires fra København og blive overrasket over, hvor meget byen har at byde på.

Vejr in Buenos Aires

 • Vejr I dag
  I dag
  22°C
  /
  13°C
 • Søndag
  Vejr Søndag
  23°C
  /
  14°C
 • Mandag
  Vejr Mandag
  21°C
  /
  13°C
 • Tirsdag
  Vejr Tirsdag
  19°C
  /
  15°C

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Buenos Aires med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til Buenos Aires billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.