Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly København Boston

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

Boston Information

Historie og verdensberømte universiteter: Bestil dit fly fra København til Boston

Boston ligger på USA’s østkyst og er den største by i New England samt hovedstaden i Massachusetts. Boston er en af de vigtigste uddannelsesbyer i USA, og her findes nogle af de bedste universiteter i landet. Blandt de mest kendte er Harvard University, MIT og Berklee College of Music.

Kunst og kultur i New Englands hovedstad

Boston er en af de mest kulturelle byer i USA, og Museum of Fine Arts er blandt de bedste i USA. Her finder du en stor samling af både klassisk og moderne amerikansk kunst samt en stor samling af Monets værker. Oplev John F. Kennedy Pesidential Library and Museum, hvor man eksempelvis kan se en kopi af det ovale værelse, som det så ud mens Kennedy var præsident samt andre udstillinger fra hans regeringstid. I Beacon Hill kan du se hyggelige, røde murstenshuse, og kvarteret er et af de dyreste i Boston. Det minder desuden mere om London end en moderne amerikansk storby. Gaderne er snævre og hyggelige og her findes desuden lokale butikker og cafeer.

Den amerikanske frihedskamp i Boston

Boston er historisk set også en af de vigtigste byer i USA, og det var her de første englænderne kom til og grundlagde Boston, som blev en gateway til hele USA. Derudover ses stadig mange gamle engelske byhuse i byen. Under kampen for den amerikanske frihed, spillede byen også en central rolle. Det var her den legendariske Tea Party-bevægelse opstod, da oprørerne i forklædning sneg sig ombord på et af de engelske skibe og smed hele lasten af te overbord. Sporene fra denne frihedskamp kan du stadig opleve i Boston i dag. Freedom Trail er en ca. fem kilometer lang rute i centrum, hvor du kommer forbi de vigtigste seværdigheder fra frihedskampen.

Vejr in Boston

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Boston med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Boston billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!