Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

Fly København Boston

Oversøiske flyvninger

Boston Information

Fly København Boston, billigt til Boston (BOS - CPH)

Du kan besøge Boston, som er New Englands største by og er hovedstad i Massachusetts. Flyv fra København til Boston (BOS - CPH) med Lufthansa og nyd godt af vores fantastiske tilbud til Amerikas Athen. Boston er mest kendt for at være en by for studerende, alle de store univeristeter har hjemme i Boston: Harvard, Bently, Brandeis og Suffolk er nogle af dem. Boston tilbyder også teater, restauranter, shopping og så er der også mulighed for de baseball interesserede at se byens populære baseballhold Boston Red Socks. Flyv til Boston fra København med Lufthansa.

Vejr in Boston

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Boston med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til Boston billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.