Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

Fly København Athen

Book nu billige fly på Lufthansa


fra 1,089 DKK*

Oversøiske flyvninger

Athen Information

København Athen (CPH - ATH), flyv med Lufthansa - book nu

Fly København Athen (CPH - ATH). Akropolis og Parthenon templet er det dominerende for Grækenlands hovedstad, Athen, som vi nu giver dig chancen for at flyve til med os fra Københavns Lufthavn. Athen er mest kendt for sin historie, der stammer tilbage fra antikken. Du kan med os komme til Athen og opleve det ubeskrivelige græske klima. Du kan opleve byens antikke del, som er omkring Akropolis' bakker. Atmosfæren og stemningen i Athen er præget af datiden og er noget, der bør opleves. Så bestil din flybillet til Athen med os i dag, og vi garanterer dig, at du får en behagelig flyvning fra København.

Vejr in Athen

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Athen med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til Athen billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.