Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly København Athen

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

Athen Information

København Athen (CPH - ATH), flyv med Lufthansa - book nu

Fly København Athen (CPH - ATH). Akropolis og Parthenon templet er det dominerende for Grækenlands hovedstad, Athen, som vi nu giver dig chancen for at flyve til med os fra Københavns Lufthavn. Athen er mest kendt for sin historie, der stammer tilbage fra antikken. Du kan med os komme til Athen og opleve det ubeskrivelige græske klima. Du kan opleve byens antikke del, som er omkring Akropolis' bakker. Atmosfæren og stemningen i Athen er præget af datiden og er noget, der bør opleves. Så bestil din flybillet til Athen med os i dag, og vi garanterer dig, at du får en behagelig flyvning fra København.

Vejr in Athen

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Athen med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Athen billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!