Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Billund Venedig

Oversøiske flyvninger

Venedig Information

Direkte til Venedig fra Billund (BLL - VCE)

Flyv med Lufthansa fra Billund til Venedig (BLL - VCE) i Italien nu. Lad dig blive inspireret af den mest vidunderlige og romantiske by i Europa. Sightseeing i Venedig er unik, idet byen er den eneste bilfri by i verden. Tag en romantisk sejltur i en Gondola og oplev Venedig set fra vandets synspunkt. Venedigs skønhed vil fortrylle dig og besværgelsen vil ikke være let at ophæve. Besøg Rialtobroen og Saint Mark Basilika. Tag måske en tur i vandtaxa og besøg de forskellige dele af øen. Lufthansa byder dig velkommen på et af vores fly mod Venedig og ønsker dig en behagelig rejse.

Vejr in Venedig

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Venedig med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til Venedig billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.