Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Billund Tel Aviv

Book nu billige fly på Lufthansa


fra 2,277 DKK*

Oversøiske flyvninger

Tel Aviv Information

Flyv til Tel Aviv fra Billund (BLL - TLV) med Lufthansa

Fly Billund Tel Aviv (BLL - TLV)! Tel Aviv er ikke kun en af de største byer i Israel. Det er også landets finansielle hovedstad og har et kolossalt businesscenter og en større scenekunst. Flyv til Tel Aviv med afgang fra Billund med Lufthansa og oplev de mange interessante seværdigheder, som byen har at byde på. Besøg museer såvel som indkøbscentre eller spadser en tur langs de smukke strande. Mis ikke synet af det verdensberømte Jaffa Clock Tower og gå ikke glip af en af de mange koncerter, der finder sted i Tel Aviv, såsom Hayarkon Park. Flyv med Lufthansa fra Billund til Tel Aviv og så er der blot tilbage at nyde den ungdommelige atmosfære og den skønne kultur.

Vejr in Tel Aviv

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Tel Aviv med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til Tel Aviv billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.