Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Billund Tel Aviv

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

Tel Aviv Information

Flyv til Tel Aviv fra Billund (BLL - TLV) med Lufthansa

Fly Billund Tel Aviv (BLL - TLV)! Tel Aviv er ikke kun en af de største byer i Israel. Det er også landets finansielle hovedstad og har et kolossalt businesscenter og en større scenekunst. Flyv til Tel Aviv med afgang fra Billund med Lufthansa og oplev de mange interessante seværdigheder, som byen har at byde på. Besøg museer såvel som indkøbscentre eller spadser en tur langs de smukke strande. Mis ikke synet af det verdensberømte Jaffa Clock Tower og gå ikke glip af en af de mange koncerter, der finder sted i Tel Aviv, såsom Hayarkon Park. Flyv med Lufthansa fra Billund til Tel Aviv og så er der blot tilbage at nyde den ungdommelige atmosfære og den skønne kultur.

Vejr in Tel Aviv

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Tel Aviv med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Tel Aviv billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!