Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Billund San Francisco

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

San Francisco Information

Oplev USA’s mest liberale by: Book dit fly fra Billund til San Francisco nu

Golden Gate Bridge og Alcatraz er bare nogle af San Franciscos kendetegn. Byen er kendt for at være en af de mest liberale i USA, og dette frisind findes overalt i byen særligt i Castro-kvarteret, som nærmest er en by i sig selv for homoseksuelle, mens hipperne holder til i Haight Ashbury.

Nyd udsigten fra Golden Gate Bridge

Alle, der besøger San Francisaco, bør se Golden Gate Bridge, og dette gøres bedst ved enten at gå eller cykle over broen. Det er også muligt at køre, hvis du har lejet en bil. Fra broen er udsigten ind over byen fantastisk – hvis den lavthængende tåge, som også er et af San Franciscos kendtetegn, ellers ikke er for tæt. Fængselsøen Alcatraz er også en af de helt store turistattraktioner i San Francisco. Her sejles du ud til øen, hvor fængslet kan opleves, der var berygtet for sine dårlige forhold, og hvor blandt andet mafiabossen Al Capone var fængslet, indtil det blev nedlagt i 1963. Hvis du vælger en tur, der foregår om aftenen, kan du, på sejlturen tilbage, opleve den smukke solnedgang fra vandet.

Søløver på molen

Gå på opdagelse på Pier 39, hvor du både finder forlystelser, fiskerestauranter og Fisherman’s Warf. Det er også ved Pier 39, at der er mulighed for at se på søløver. Dyrene indtog molen i 1989, og de har været der lige siden. Derudover er byen kendt for sine mange bakker og snoede gader, hvoraf en af de mest berømte er Lombard Street, som både er stejl og snoet men alligevel idyllisk med en fantastisk udsigt fra toppen. Hvis du trænger til et afbræk fra byens stres, så tag i Golden Bridge Park, som er en grøn oase midt i byen.

Vejr in San Francisco

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til San Francisco med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til San Francisco billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!