• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Billund San Francisco

Book nu billige fly på Lufthansa

Lufthansa

fra 3,119 DKK*

Oversøiske flyvninger

San Francisco Information

Billund San Francisco (BLL - SFO), book hos Lufthansa

Udnyt vores bundpriser på flybilletter til San Francisco fra Billund (BLL - SFO). Reserver dit Lufthansa fly nu og tag på ferie til den fantastiske by, som er Nordamerikas mest europæiske by. Byen ligger på den smukke vestkyst, hvilket giver dig chancen for at prøve den berømte svævebane, besøge den flotte havn for ej at glemme de mange museer, der har hjemme i San Francisco på den vidunderlige, Californiske vestkyst. Uanset, hvad du vælger at gøre og beskæftige dig med i byen, vil du blive overrasket og ikke mindst dybt imponeret.

Vejr in San Francisco

 • Vejr I dag
  I dag
  20°C
  /
  11°C
 • Søndag
  Vejr Søndag
  20°C
  /
  11°C
 • Mandag
  Vejr Mandag
  19°C
  /
  13°C
 • Tirsdag
  Vejr Tirsdag
  21°C
  /
  15°C

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Airbus A380 - Lufthansa flagskib repræsenterer begyndelsen på en ny æra i flytrafikken. Mindre støjende, mere plads og komfort i alle klasser.

Bestil din flyrejse til San Francisco med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til San Francisco billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.