Triptype
 • Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Billund Rom

Book nu billige fly på Lufthansa

Lufthansa

Oversøiske flyvninger

Rom Information

Billund til Rom (BLL - ROM) med Lufthansa, book online

Fly Billund Rom (BLL - ROM)! Drag nu fordel af Lufthansas forrygende lave priser på flybilletter til Rom, som er en af de mest besøgte byer i verden. Besøg Rom og forelsk dig straks i byen for elskende. Nyd synet af Colosseum, som er den største amfiteaterscene nogensinde. Stop ved Peterskirken, som er hjemsted for Paven. Besøg også Vatikanets museer og slap ellers bare af i den himmelske skønhed, der kommer til udtryk i Sistine Chapel. Beundr uvurderlige mesterværker som Michelangelos David. Gå en tur gennem Piazza Navona og glem endelig ikke at stoppe ved Trevi-fontænen for at efterlade en mønt i brønden. Oplev alt dette og mere til. Flyv fra Billund til Rom med Lufthansa.

Vejr in Rom

 • Vejr I dag
  I dag
  24°C
  /
  10°C
 • Lørdag
  Vejr Lørdag
  22°C
  /
  10°C
 • Søndag
  Vejr Søndag
  22°C
  /
  10°C
 • Mandag
  Vejr Mandag
  22°C
  /
  10°C

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Fra Billund til Rom med Lufthansa

Colosseum, Peterskirken, Vatikanet, Piazza Navona… Og man kan blive ved og ved. Seværdigheder er der bestemt nok af i den italienske hovedstad. Gå på sightseeing, nyd livet med ægte italiensk pizza og is, tag en pause med en dejlig kop espresso, og oplev den pulserende storbystemning, samtidig med at du glemmer alt om tid og sted, mens du traver rundt i Roms gader og stræder. Du får helt sikkert lyst til at vende tilbage igen og igen og igen.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.