• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Billund Porto

Book nu billige på Lufthansa

Lufthansa

Porto Information

Fly Billund Porto (BLL - OPO), billigt med Lufthansa

Fly Billund Porto (BLL - OPO)! Vi giver dig nu den ultimative mulighed for at spare en masse penge på flybiletter til Porto med afgang fra Billund Lufthavn, Danmark. Porto er den næststørste by i Portugal og er kendt for at være urbaniseret og ikke mindst globaliseret i løbet af de seneste år. Den skønne by ligger ved Douro flodens udmunding, som er i det nordlige Portugal. Porto er mest af alt berømt for sin eksport af portvin, som også er opkaldt efter byen. Der er mulighed for solbadning dagen lang, shopping og bedst af alt ren afslapning. Grib chancen nu og nøjes ikke kun med at drømme dig væk til syden, men gør drømmen til virkelighed med Lufthansa.

Vejr in Porto

 • Vejr I dag
  I dag
  21°C
  /
  13°C
 • Onsdag
  Vejr Onsdag
  25°C
  /
  14°C
 • Torsdag
  Vejr Torsdag
  21°C
  /
  14°C
 • Fredag
  Vejr Fredag
  19°C
  /
  13°C

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Lufthansa flyver på ruten Billund-Porto

Portugals næststørste by Porto står for ægte sydeuropæisk afslapning og livsnydelse. Byens mange antikke bygninger er med til at give byen sin charme. Derudover kan du opleve den smukke Ribeira-strækning, som er på UNESCO's verdensarvsliste. Den må opleves! Du må selvfølgelig heller ikke gå glip af et besøg i en af de mange portvinskældre i den nordportugisiske by. Nu er der blot at sige: Læn dig tilbage, og nyd livet!

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.