Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Billund Porto

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

Porto Information

Fly Billund Porto (BLL - OPO), billigt med Lufthansa

Fly Billund Porto (BLL - OPO)! Vi giver dig nu den ultimative mulighed for at spare en masse penge på flybiletter til Porto med afgang fra Billund Lufthavn, Danmark. Porto er den næststørste by i Portugal og er kendt for at være urbaniseret og ikke mindst globaliseret i løbet af de seneste år. Den skønne by ligger ved Douro flodens udmunding, som er i det nordlige Portugal. Porto er mest af alt berømt for sin eksport af portvin, som også er opkaldt efter byen. Der er mulighed for solbadning dagen lang, shopping og bedst af alt ren afslapning. Grib chancen nu og nøjes ikke kun med at drømme dig væk til syden, men gør drømmen til virkelighed med Lufthansa.

Vejr in Porto

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa flyver på ruten Billund-Porto

Portugals næststørste by Porto står for ægte sydeuropæisk afslapning og livsnydelse. Byens mange antikke bygninger er med til at give byen sin charme. Derudover kan du opleve den smukke Ribeira-strækning, som er på UNESCO's verdensarvsliste. Den må opleves! Du må selvfølgelig heller ikke gå glip af et besøg i en af de mange portvinskældre i den nordportugisiske by. Nu er der blot at sige: Læn dig tilbage, og nyd livet!