• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Billund Paris

Book nu billige fly på Lufthansa

Lufthansa

fra 999 DKK*

Oversøiske flyvninger

Paris Information

Kom billigt til Paris med Lufthansa (BLL - PAR)

Fly Billund Paris (BLL - PAR). Lufthansa tilbyder billige flybilletter til et af de mest eftertragtede rejsemål i hele verden, Paris. Flyv fra Billund til Paris og nyd den franske skønhed, som den berømte by i sandhed udstråler. Paris er den ultimative destionation i alle rejsesæsoner og har uden tvivl fortjent titlen som et af de mest populære turistmål på jordkloden. Paris er verdensberømt for sine attraktioner såsom Eiffeltårnet, Notre Dame, Champs-Elysées, Triumfbuen, Disneyland Resort og Grande Arche. Paris er fortryllende og det kan du opleve med Lufthansa. Book din flybillet nu.

Vejr in Paris

 • Vejr I dag
  I dag
  14°C
  /
  6°C
 • Lørdag
  Vejr Lørdag
  13°C
  /
  5°C
 • Søndag
  Vejr Søndag
  13°C
  /
  4°C
 • Mandag
  Vejr Mandag
  15°C
  /
  10°C

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Til kærlighedens by Paris med Lufthansa

Eiffeltårnet, Disneyland og Sacré Coeur er kun en flyrejse væk… Lufthansa flyver dig til kærlighedens by Paris, hvor Amors pil har de bedste betingelser: Tag en gåtur i Latinerkvarteret, besøg den smukke Notre Dame-kirke, se Mona Lisa smile på Louvre, og nyd en croissant au beurre på en af de mange hyggelige parisiske caféer... Paris har så uendeligt meget at byde på og kan tilbyde noget for enhver smag. Livet er skønt!

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.