Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Billund Orlando

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

Orlando Information

Book fly fra Billund til Orlando og oplev en af de vildeste turistattraktioner

Orlando er gået fra at være en lille provinsby, hvor de fleste levede af at plukke appelsiner, til at være en af de største turistbyer i USA. Walt Disney valgte Orlando som stedet for hans ambitioner om at skabe en ny fremtidsby på østkysten i USA, hvilket nu er blevet til Disney World.

En by bygget op om forlystelsesparker

Orlando er et af de største turistmekkaer og er hjemsted for nogle af de største og vildeste forlystelsesparker i hele USA. Selve byen er meget flad og har ikke noget rigtigt centrum, men byen breder sig over et stort areal, som hænger sammen af motorvejen Interstate 4 og forlystelsesgaden International Drive, som går parallelt med motorvejen. De binder byen sammen og går fra den ene forlystelsespark til den anden. Disney World og Universal Studios er blandt de største af forlystelsesparkerne. Her findes blandt andet Animal Kingdom, som er Disneys version af en zoologisk have kombineret med forlystelser.

Forlystelsesparker for alle

I Universal Studios kan du komme helt tæt på kendte filmsets, og er mere stille og rolig, mens naboparken, Island of Adventure er mere actionfyldt. Her bydes på vildere forlystelser, og parken er især kendt for sit populære Harry Potter univers. Det er muligt at købe en billet, der gælder til begge parker, og man kan komme fra den ene park til den anden med Hogwart’s Express. Derudover kan du også besøge SeaWorld i Orlando, som blandt andet har et stort pingvin univers, og som er kendt for forskellige shows med blandt andet delfiner. Der er også en stor vandpark og vandrutsjebaner. Hvis du får nok af de klassiske forlystelsesparker, så besøg Kennedy Space Center, som er den ægte vare. Her kan du komme helt tæt på rummet og de forskellige rumfartøjer.

Vejr in Orlando

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Fra Billund til Orlando med Lufthansa

Orlando ligger i hjertet af Florida og spreder især glæde med sit tropiske klima, sine mange forlystelsesparker og outlet-shoppingcentre. Disney World, Sea World og Universal Studios er blot nogle af de steder, hvor små som store eventyrsjægere kan få deres oplevelsestrang stillet. Oplev den ægte amerikanske stemning på områdets mange moteller og spisesteder, og shop igennem i byens mange mærkevarebutikker. Orlando har det hele!