• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • The departure and arrival airports cannot be the same. Please correct your entry.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Billund Nice

Book nu billige på Lufthansa

Lufthansa

Nice Information

Billund Nice (BLL - NCE) billig flybillet med Lufthansa

Fly Billund Nice (BLL - NCE). Udnyt Lufthansas fantastiske lave priser på flybilletter til Nice. Flyv fra Billund og nyd en ferie i det sydfranske. Du kan ved Colline du Chateau udforske ruinerne og den gamle borg, samt nyde udsigten ud over den smukke by. Hvis du leder efter kultur, er du forholdsvis godt dækket ind for at sige det mildt. Der er nemlig et hav af kunstmuseer i Nice. Herunder er Musée Chagall og Musee Matisse og en ekstra bonus er, at indgangen til disse er gratis. Den sydfranske natur med sine strande, der altid er indenfor rækkevidde, virker nærmest fortryllende og denne følelse af fortryllelse kan du opleve. Flyv fra Billund til Nice med Lufthansa.

Vejr in Nice

 • Vejr I dag
  I dag
  21°C
  /
  15°C
 • Onsdag
  Vejr Onsdag
  20°C
  /
  14°C
 • Torsdag
  Vejr Torsdag
  21°C
  /
  15°C
 • Fredag
  Vejr Fredag
  23°C
  /
  17°C

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Gør som de kendte, Billund-Nice med Lufthansa

Oplev smukke Nice ved det franske Middelhav med sine smukke strande, brede strandpromenade og dejlige stemning. Det er ikke så mærkeligt, at den sydfranske by er så populær blandt de kendte: Byen kan det hele og har det hele! Tag en frisk morgendukkert, få en drink på en af de hippe barer og caféer, oplev nogle af byens mange kulturelle tilbud, bl.a. Matisse-museet, og lad feriestemningen indfinde sig på en gåtur i den gamle bydel.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.