Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Billund New York

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

New York Information

Bestil dit fly fra Billund til New York og oplev den fantastiske storby

Tag til østkysten i USA og oplev New York. Byen, der aldrig sover, er imponerende, hektisk og storslået. Frihedsgudinden, Times Sqaure, Broadway og Brooklyn Bridge er bare nogle af byens vartegn, som du ikke bør gå glip af. Oplevelserne er mange og mulighederne endeløse i The Big Apple.

Byens bedste udsigt

The Empire State Building er endnu en af de ting, du bør opleve i USA, og fra toppen er der en imponerende udsigt ud over hele New York. Det samme gælder for udsigten fra toppen af Rockefeller Center, hvor man har et smukt udsyn ud over Central Park og lower Manhattan. Central Park er både den største og mest berømte park i New York. Her er der mulighed for at tage et afslappende afbræk fra den ellers hektiske storby. Gå en tur i den hyggelige park eller lej en cykel, hvis du vil nå at se mere af parken. Om vinteren er der desuden mulighed for at stå på skøjter, mens parken om sommeren er perfekt til en picnic eller at leje en robåd og se en del af parken fra The Lake.

Kunst og kultur i New York

New York er desuden et centrum for kunst og kultur. Blandt andet er New York kendt for teater og musicals på Broadway. Her bliver nogle af de mest populære musicals opført som eksempelvis ”The Lion King” og ”The Phantom of the Opera”.Det er uden tvivl en oplevelse værd at se en musical på Broadway. The Metropolitan Museum, der ligger på The Museum Mile på Upper East Side, er det største i New York, og her er der kunst og udstillinger for enhver smag. Får du nok af kunst, er der ikke langt til luksusshopping på 5th Avenue.

Vejr in New York

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til New York med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til New York billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!