• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Billund München

Book nu billige fly på Lufthansa

Lufthansa

fra 1,749 DKK*

Oversøiske flyvninger

München Information

Fly Billund Munich (BLL - MUC) - book billetterne i dag

I München venter der mange oplevelser til dig, der gerne vil opleve både byturisme og dejlig natur. Den naturskønne park Heliflieger byder på søer og flotte landskaber, som også kan opleves med helikopter. Selve byen har mange museer, hvor et af dem er Alte Pinakothek, som har mange store og kendte værker udstillet og en god restaurant. Kan man lide opera, er det værd at besøge Bayerische Staatsoper, som både har gode forestillinger og samtidig er en meget smuk bygning. München har kort sagt lidt af hvert - man kan ikke blive skuffet. Fly fra Billund til München (BLL - MUC) med Lufthansa bringer dig til denne perle af en by.

Vejr in München

 • Vejr I dag
  I dag
  22°C
  /
  12°C
 • Søndag
  Vejr Søndag
  16°C
  /
  9°C
 • Mandag
  Vejr Mandag
  14°C
  /
  7°C
 • Tirsdag
  Vejr Tirsdag
  13°C
  /
  7°C

Flere flybilletter til Tyskland

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til München med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til München billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.