Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Billund München

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

München Information

Fly Billund Munich (BLL - MUC) - book billetterne i dag

I München venter der mange oplevelser til dig, der gerne vil opleve både byturisme og dejlig natur. Den naturskønne park Heliflieger byder på søer og flotte landskaber, som også kan opleves med helikopter. Selve byen har mange museer, hvor et af dem er Alte Pinakothek, som har mange store og kendte værker udstillet og en god restaurant. Kan man lide opera, er det værd at besøge Bayerische Staatsoper, som både har gode forestillinger og samtidig er en meget smuk bygning. München har kort sagt lidt af hvert - man kan ikke blive skuffet. Fly fra Billund til München (BLL - MUC) med Lufthansa bringer dig til denne perle af en by.

Vejr in München

Flere flybilletter til Tyskland

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til München med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til München billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!