Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Billind Milano

Book nu billige fly på Lufthansa


fra 1,345 DKK*

Oversøiske flyvninger

Milano Information

Billund Milano (BLL - MIL) - Lufthansa bringer dig frem

Billund Milano (BLL - MIL)! Rejs til den smukke og eventyrlige italienske storby på weekendtur eller på ferie. Milano er kendt for sin gode infrastruktur og sin konstant pumpende puls. Byen er utrolig kulturpræget og er verdensberømt for sit operahus, Teatro alla Scala. Derudover er Milano hjemsted for eksempelvis kunstmuseet Brera og er byen hvor fodboldklubberne AC Milan og Inter hører til. Lufthansa giver dig nu muligheden for at opleve og ikke mindst nyde den ubeskrivelige atmosfære, som nærmest virker som et euforiserende stof, der fører til afhængighed ved første indtagelse. Lufthansa byder dig velkommen og ønsker dig en behagelig flyvning fra Billund til Milano.

Vejr in Milano

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Milano med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til Milano billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.