Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Billund Miami

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

Miami Information

Oplev USA’s bedste strande ved at booke dit fly fra Billund til Miami

Miami er blandt andet kendt for lækre strande og et pulserende natteliv. Miamis berømte gade, Ocean Drive, byder på en lang række af restauranter, barer og klubber. Der er dog også mange kulturelle oplevelser i Miami som eksempelvis Bass Museum of Art og Holocaust Memorial.

Jetset-atmosfære og skønne strande

Oplev den eksklusive og unikke jetset-atmosfære, der findes i Miami. Slap af på en af de lækre strande og nyd solen, eller tag på shopping i det berømte udendørs indkøbscenter, Lincoln Road. Her kan du købe alt, hvad hjertet begærer. Der er butikker i alle prisklasser, lækre restauranter og hyggelige barer. South Beach i Miami, især i området omkring Ocean Drive, er desuden kendt for Art Deco arkitektur, hvor bygningerne er pastelfarvede om dagen og badet i neonlys om natten, hvilket er med til at give South Beach den luksuriøse jetset-atmosfære. Du kan også se byen fra vandet på et sightseeing cruise eller gå på opdagelse i forskellige parker og museer.

Natur og kultur i Miami og Key West

Der er dog meget mere end bare fest og farver i Miami. Der er også et rigt dyre- og planteliv, og du kan for eksempel komme på bådtur i Miamis tropiske vådområder og se forskellige krybdyr som alligatorer. Hvis du har mod på det, kan du endda prøve at holde en babyaligator. Du kan også tage en tur til Key West, som er en ø syd for Miami. Øen er rig på historie og kultur og her er stemningen mere afslappet og tilbagelænet. Der er dog stadig mange forskellige aktiviteter for alle aldre, som for eksempel at se koralrevet enten i en glasbundsbåd eller på snorkeltur, eller prøv parasailing, hvor du får en fantastisk udsigt over vandet og øen.

Vejr in Miami

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Miami med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Miami billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!