Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Billund Lyon

Book nu billige fly på Lufthansa


fra 1,363 DKK*

Oversøiske flyvninger

Lyon Information

Fly Billund Lyon (BLL - LYS)

Fly Billund Lyon (BLL - LYS). Flyv med Lufthansa med Lyon som destination og afgang fra Billund Lufthavn. Lyon ligger i det østcentrale Frankrig i Rhône-Alpes regionen og er kendt for sine arkitektoniske varetegn heriblandt World Haeritage Site. Lyon blev historisk kendt for produktion af vævning af silke og er så heldig at have fået udviklet et ry om at være hovedstad for gastronomi i Frankrig. Bestil din flybillet til Lyon i dag, rejs med Lufthansa det franske vidunder og forkæl alle dine sanser. Lyon er også kendt for sin berømte lysfestival, Fete des Lumieres, som er i gang i hele fire dage i december måned. Oplev Lyon med Lufthansa.

Vejr in Lyon

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Lyon med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til Lyon billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.