Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Billund Lyon

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

Lyon Information

Fly Billund Lyon (BLL - LYS)

Fly Billund Lyon (BLL - LYS). Flyv med Lufthansa med Lyon som destination og afgang fra Billund Lufthavn. Lyon ligger i det østcentrale Frankrig i Rhône-Alpes regionen og er kendt for sine arkitektoniske varetegn heriblandt World Haeritage Site. Lyon blev historisk kendt for produktion af vævning af silke og er så heldig at have fået udviklet et ry om at være hovedstad for gastronomi i Frankrig. Bestil din flybillet til Lyon i dag, rejs med Lufthansa det franske vidunder og forkæl alle dine sanser. Lyon er også kendt for sin berømte lysfestival, Fete des Lumieres, som er i gang i hele fire dage i december måned. Oplev Lyon med Lufthansa.

Vejr in Lyon

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Lyon med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Lyon billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!